La salsa es la vida! Pa'gozar!
 
         

Miért a KUBAI SALSA és miért válaszd a Salsa Tropical Tánciskolát?

Ki ne látta volna a Dirty Dancing, Mindenem a tánc, Salsa…..stb. filmeket és ne fordult volna meg a fejében, hogy  én is ezt akarom táncolni, én is ezt a feelinget akarom érezni! Ez a kubai salsa, ami az egész világ egyik legdivatosabb tánca lett! Kubából indult világhódító útjára és divatot teremtett minden kontinensen, így hazánkban is!
A kubai salsa talán az egyik legpikánsabb, legérzékibb latin tánc, erotikus, mégis sok-sok vidámsággal fűszerezve! Az utca emberének tánca, ezért könnyű megtanulni! Nem kell semmiféle előképzettség hozzá, csak elhatározás! De ha egyszer belekóstolsz, örökké a szerelmese leszel, elvarázsol a zene, a ritmus, a tánc! Többé már nem a táncparkett széléről kell csodálni a táncosokat, nem azon kell tépelődni, hogy hogyan ismerkedj meg a másikkal!
Mára már Budapesten is az egyik legnépszerűbb táncos, szórakozási forma lett. Divat, és napról napra újabb és újabb salsa klub nyílik, ahol egész éjszaka a táncosoké a parkett. 
Ajánljuk mindenkinek, aki egy új, különleges és egzotikus élményre vágyik!

Miért válassz minket?

Nálunk nem csak táncolni tanulsz meg, de megismersz egy másik kultúrát is, ahol a pozitív és életvidám szemlélet dominál, ahol nem léteznek komplexusok! Szól a zene, mindenki táncol és vidám! Ez KUBA!
Az órákon garantált:  JÓ HANGULAT - VIDÁMSÁG - KIKAPCSOLÓDÁS - ENERGIA - FITTSÉG
Nálunk az igazi kubai salsát (azaz casino-t) tanulod meg kubai tanár vezetésével, úgy, ahogy azt Kubában táncolja az utca embere!
A tanfolyam célja, hogy egy vidám kikapcsolódási lehetőséget teremtsünk mindenki számára!
A táncon keresztül a nők és férfiak elsajátíthatják, azokat az elemeket, amelyeken keresztül még jobban kiteljesedik a nőiesség és a férfiasság!
A kubai salsa a legjobb módszer a stressz elűzésére és még kondiban is tart!  Itt kapcsolatokat teremthetsz, barátokra lelsz mindezt könnyűszerrel, egy olyan mozgásforma segítségével, amely egyedül a világon szórakoztat és örömet okoz (a tánc endorfin – boldogsághormon termelő hatása köztudott), és mindezek közben még a kalóriák is égnek (egy salsa órán akár 600 kalóriát is elégethetsz) !
Mindenkit várunk szeretettel kortól és nemtől függetlenül!
Nincs partnered? Nem számít, mi azt is megoldjuk az órákon folyamatos párcserékkel!
Professzionális tanáraink és oktatási módszerünk garantálja a sikert!

Többezer tanítványunk a mai napig büszke arra, hogy nálunk tanult és hogy az egész világon mindenhol elismerik igazi, stílusos salsa tudásukat!

Számos ma működő salsa tánciskola innen indult, tanáraik nálunk tanultak meg salsázni!

Salsa Tropical Tánciskola
A Kubai Táncok Iskolája - Academia de Bailes Cubanos
A Salsa Tropical az első, kubai Salsa-t oktató tánciskola Budapesten, mely napjainkban is az egyik legmeghatározóbb és legprofesszionálisabb Salsa Tánciskola már 1998 óta!

 

 
     
 
 
 
  José Rey (Cuba) www.joserey.hu e-mail: salsatropical@t-online.hu tel.: +36 20 9746066