La salsa es la vida! Pa'gozar!
 

A Lady&Man Style órák októbertől pénteken 19:15-20:15h!

Lady Salsa & Man Style a lo cubano!
Hogy a Casino-t (kubai salsát) még szebben táncold és még jobban értsd!

Várunk mindenkit szeretettel tánciskolai hovatartozás nélkül , azokat, akik a valóban kubai salsa stílust szeretnék elsajátítani, azt fejleszteni, annak eredeti, formájában. Nem show és színpadi elemeket fogsz itt tanulni, hanem igazi utcai kubai stílust!

A páros salsa tanfolyamok kiegészítője. A lényeg, hogy azok a dolgok, amik nem férnek idő hiánya miatt a normál 60 perces páros órákba itt pótlásra kerüljenek. Külön teremben lesznek a lányok és külön teremben a fiúk természetesen. Csupa olyan mozgás, technika, ritmus, amit csak így lehet intenzíven fejleszteni, hogy nem párban dolgozunk, hanem mindenki csak saját magára koncentrál. A férfi és női mozgás lényege nem az, hogy megmutassuk milyen egy férfi vagy női mozgás, hiszen ezt nem kell tanítani, azt azonban igen, hogy a kubai ember (nő/férfi) hogyan táncol, milyen mozgást, láb és kéztechnikát, stb ..... használ tánc közben,milyen feelinget sugároz ki, különös tekintettel arra a momentumra, amikor a szóló rész van a táncban. Várunk mindenkit szeretettel, aki szeretné fejleszteni a szép mozgását, intenzívebben akar fejlődni és nyitott a több tudásra.

Cél a kubai stílusú mozgás, és technikák elsajátítása, azok fejlesztése és csiszolása, hogy még szebb és magabiztosabb legyen a tánc, valamint a szóló repertoár bővítése.


Órák anyaga:

kubai salsa és azok elemei, lépések, mozgások, láb-,kar és-forgástechnikák lépésről lépésre

különféle kubai ritmusok(alap ismeretek) elsajátítása, azok felismerése és beépítése a táncba ( kar-és lábtechnikák, lépéskombinációk, forgástechnikák, zeneelmélet, zenetörténet, ritmus felismerés.
salsa, timba, reggaetón, son, mambo, chachacha, rumba, afro, pilon, yuka, mozambique....

MINDEN PÉNTEK ESTE 19:15-20:15 H-IG!

A kubai stílus órákat bármelyik tánciskola növendéke látogathatja.


női tanár: KISS BEÁTA
férfi tanár : JOSÉ REY
Órák péntekenként 19:15 - 20:15
Helyszín: Salsa Tropical Tánciskola
Cím: 1051 Budapest, Arany János utca 10 (Aranytíz)
infó: +36 20 44 79811 vagy info@salsatropical.hu

 

 

 

még több videó

 

 
     
 
 
José Rey (Cuba) www.joserey.hu e-mail: info@joserey.hu tel.: +36 20 9746066